Aanmelden voor de Afroeiperiode

Ben je, na je eerste roeihalen, biertjes in het gras en ergometersessies enthousiast geworden om lid te worden bij Argo? Meld je dan aan voor de afroeiperiode! Deze vindt plaats van 2 september tot 6 oktober. Tijdens de afroeiperiode leer je samen met je ploegje roeien, maak je kennis met commissies en gezelschappen binnen Argo, kan je je uitleven op feesten en zal je strijden op de Kanaal Kampioenschappen. De afroeiperiode is geheel vrijblijvend. Na afloop kun je bepalen of je wel of niet lid wil worden van Argo. Het eerstejaarsweekend is het begin van de afroeiperiode, deze vindt plaats van 30 augustus tot en met 1 september. Hierin worden tradities aangeleerd en maak je kennis met alle andere afroeiers. Aanwezigheid op het eerstejaarsweekend is verplicht, dus houd dit weekend vrij!
anmelden voor de afroeiperiode is mogelijk tijdens de AID (16-21 augustus). Dit kan door langs te komen op Argo en je in te laten schrijven door een van de medewerkers. Ben je dit jaar Lenteroeier geweest? Dan is aanmelden ook mogelijk door een mail te sturen naar afroeicie@wsr-argo.nl.

Tijdens de AID zal Argo verschillende activiteiten organiseren; zie hieronder het programma:

Vrijdag 16-08 Campus Games, Open feest
Zaterdag 17-08 Brunch op Duivendaal, Crazy 88
Zondag 18-08 Sportmarkt Kroegavond
Maandag 19-08 Studiedag
Dinsdag 20-08 Chilldag, Open feest
Woensdag 21-08 Infomarkt

Een vereniging, sport en gezelligheid

Door Argo worden er het hele jaar activiteiten georganiseerd zoals een groot gala, verenigingsavonden, trainingsweekenden en feesten. Veel activiteiten zijn een goede combinatie van sport en gezelligheid, waardoor jij je snel thuis zal voelen binnen je ploeg en de vereniging. Een goede sfeer binnen én buiten de boot staan centraal op Argo.

Roeien, de studentensport van Nederland

Duizenden studenten in heel Nederland kiezen ieder jaar voor het roeien. De meeste roeiers beginnen pas in hun studententijd met roeien. Grijp deze kans met beide handen aan om jezelf op sportief gebied uit te dagen en meet je met alle studentenroeiers uit heel Nederland!

Roeiend naar de top

Wil jij het maximale uit jezelf halen op roeigebied? Dan heeft Argo de faciliteiten om die ambities te ondersteunen. Een mooi gebouw met uitzicht over de Rijn, een grote botenloods met een hoogwaardige vloot, een krachthonk voor indoor roeitrainingen en meerdere professionele coaches die jou kunnen begeleiden in het behalen van de top.

AID foto’s?Hier zijn ze