Dit weekend werd het najaarsseizoen voor competitieroeiers afgesloten op de Argo Najaars Slotwedstrijden, die haar tweede lustrum vierde. De niet verwachte deelname van de Sinterklaasboot en de wat meer inschrijvingen dan gebruikelijk hebben de ANS-commissie dit jaar flink op de proef gesteld. Maar uiteindelijk is de dag meer dan vlotjes en op rolletjes verlopen, waarvoor hulde!

De gladde vieren van Argo hebben moedig de keerboei getrotseerd, maar wisten helaas geen winst te behalen in hun veld. Joost Verkaik nam met zijn zus deel in het speciale lustrumnummer van de ANS de Mix2x als Argo/Laga combinatie, waarin zij een mooie tweede plek behaalde. Ook Bram en Silvia namen deel en lieten zien dat ze niet alleen in de keuken goed kunnen mixen.

De TopC4-selecties kwamen in actie in het onervaren C4-en veld. Zowel de mannen als de vrouwen zorgde voor de nodige spanning, maar uiteindelijk werden de taarten net misgelopen. Maar twee tweede plekken, één vierde en één vijfde beloven veel goeds voor dit jaar.

Na afloop vanimg-20161110-wa0000 de wedstrijd werden de taarten en de najaarsbokalen uitgereikt. De nieuwe bokalen gemaakt door Adrie vielen goed in de smaak bij de winnaars.

De dag werd afgesloten met een stevige maaltijd verzorgd door de NasCie, waarmee een goede bodem werd gelegd voor het ANS-lustrumfeest. Met het feest kwam er dan toch echt een einde aan een geslaagd najaarsseizoen van de competitieroeiers. Tot het voorjaar!