Op woensdag 31 mei vond in Den Haag de Aegon Besturenbokaal plaats. Deze bokaal is opgezet voor de besturen van studentenroeiverenigingen. Belangrijke pijlers van de bokaal zijn samenwerking tussen de verenigingen en het delen van kennis.

Eind oktober werd het eerste deel van de bokaal gehouden in Wageningen op Ceres. Hier kwamen alle studentenbesturen van Nederland bij elkaar om hun plannen voor het komende bestuursjaar te presenteren. Op 31 mei werden de uitvoeringen van deze plannen gepresenteerd. De ultieme hoofdprijs voor het beste plan: €10.000! Vereisten om te winnen waren: originaliteit, continuïteit, innovatie, gebruik van netwerken, professionaliteit en ervaringen die opgedaan zijn met het project.

Het Argo bestuur had vooral concurrentie van het Laga bestuur uit Delft. Zij hadden gekeken naar de redenen waarom wedstrijdroeiers stoppen met roeien. Na een zenuwslopende dag werd het toch W.S.R. Argo met het plan over beter recreatiewater in Wageningen die met de hoofdprijs naar huis mocht!