Op 24 en 25 juni vond de Koninklijke Holland Beker plaats op de Bosbaan. Een mooie internationale wedstrijd, waar ook een aantal buitenlandse toproeiers uitkwamen voor hun verenigingen en landen. Het begon voor Joep en mij iets later dan normaal, wat we stiekem wel een keertje fijn vonden (lees: uitslapen!). Fris en fruitig waren we rond een uurtje of 12 aangekomen op de Bosbaan om Sanne en Jetty in de 2- aan te moedigen. Gezien de geringe trainingen in de 2- wisten ze een strakke tijd neer te zetten en was Lars een uitermate tevreden coach!

Naast alle open velden is er op de KHB ook ruimte voor de top 6 van de klassementen. Vanuit Argo mochten de eerstejaars lichte dames, middengroep lichte dames en de middengroep dames roeien tegen de concurrenten uit het klassement. De eerstejaars lichte dames hielden nog eventjes in voor de eindstrijd op de NSRF en werden 5e. De middengroep dames en lichte dames werden beide 2e.

Naast de klassementsvelden deed Jorrit beide dagen mee in het SB skiffveld. Op zaterdag roeide hij meteen een A-finale waar hij een 4e plaats behaalde. Op zondag kwam hij helaas net te kort voor een finaleplaats. Arlette en Floor stapten nog even in een 4x met Triton en ook Gijs en Julian deden mee in de 2- om zich nog even extra voor te bereiden op het aankomende EUC. Op beide dagen versloegen Gijs en Julian hun concurrenten van Aegir, maar waren de jongens uit Denemarken nog net iets te sterk!