Dit weekend vond de eerste competitiewedstrijd van het najaar plaats voor Argo: de Thêta Herfstregatta. Vier ploegen reisden af naar Eindhoven om daar de vierkamp te starten.

Op zaterdag beten TopZeewier en Bar en Boot het spits af. Waar Bar en Boot er nog even in moest komen, waren de 250 en 1000 meter de beste afstanden van TopZeewier. Ook Heleen en Wing Yee gingen vervolgens voortvarend van start in het tweede blok in het D2x-veld. Ergometersch Bier kreeg uiteindelijk ook groen licht om te starten, nadat ze al hun brasattributen van de avond daarvoor netjes hadden ingeleverd. Gemotiveerd door kekke Eftelingdeuntjes verzorgd door de heer Cruijsen en de heer Stegeman bliezen ze hun ErvarenC4+-veld omver. In de middag herpakte Bar en Boot zich op de 2100 meter, waar ze een derde tijd neerzette.

Zaterdagavond vond het legendarische tentfeest plaats. Alwaar het Herfstregatta eenjarig lustrum van de Duitse roeiverening Aachen uitgebreid gevierd werd met speciaal voor hen verstaanbare hitjes.

De volgende ochtend werd er weer fris en fruitig uit de tentjes en in de boot gerold voor de mooie afstand van 5700 meter. De dag werd afgesloten met het in ontvangst nemen van een heuse echte taart door Ergometersch Bier als waardering voor hun vermakelijke deelneming.