Activiteiten

Oktober 2017

Zondag 29 oktober: Het Lustrum opent met een bijeenkomst op Argo en aansluitend een groots feest met onbeperkt bier!

November 2017

18-19 november: Galaweekend! Kijk op de gala pagina voor meer informatie.

December 2017

Donderdag 7 december: Een Wijnproeverij in het thema ‘New York Casual Chic’: ervaar een aantal heerlijke wijnen (uiteraard inc. de Lustrumwijn zelf!) en hapjes op dit chique evenement waar je gewoonweg niet overdressed kan zijn.

Januari 2018

21 Diners! Als je de leeftijd van 21 bereikt dan houd je natuurlijk een dinertje, maar de W.S.R. houdt er wel drie: voor eerstejaars, tweedejaars en derdejaars en ouder. Gênante verhalen, eten dat met veel passie is gekookt door ‘di mama’ en meer!

11 januari: Het Bronzen Tijdperk: Eerstejaars. De kersverse nieuwe leden krijgen een eigen diner om het begin van hun tijd op Argo te vieren!
18 januari: De Zilveren Toekomst: een diner speciaal voor de tweedejaars.
20 januari: Oud-ledendiner: Oud-Leden van de W.S.R. komen weer terug naar de roeivereniging om te genieten van een heerlijk diner en om elkaar na wellicht jaren weer te zien.
25 januari: Oud maar Goud! Derdejaars en ouder komen weer eens samen om rustig verhalen over vroeger uit te kunnen wisselen.

Maart 2018

3 maart: Argo-Ceres Bootfeest. De Wageningse Studenten Verenging Ceres viert haar 140-jarig bestaan in 2018. Deze studentenvereniging houdt samen met haar oud-ondervereniging een groot bootfeest, waar je bij moet zijn!

April 2018

11 april: Symposium. Samen met de WUR houdt de W.S.R. een symposium waarin sport centraal staat.
14 april: Oud-ledendag. Op deze dag komen oud-leden van de W.S.R. terug naar hun oude roeivereniging om herinneringen van vroeger op te halen en onder genot van een hapje en drankje bij te praten. Natuurlijk zullen er ook mogelijkheden zijn om weer de boot in te stappen en halen te maken op de Rijn.

Juni 2018

15-17 juni: Argo Sprint en Argo ARB Lustrumwedstrijden: Hét hoogtepunt van het lustrumjaar zijn natuurlijk de ARB Argo Lustrumwedstrijden op de Bosbaan in Amsterdam. Zie meer informatie hierover via de link (link naar apart venster lustrumwedstrijden)
21 juni: Een vlootschouw waar zoveel mogelijk boten uit de loods komen om eens gezamenlijk te water te gaan!

Juli 2018

8-15 juli Lustrumweek: De Lustrumweek vindt plaats in de eerste week van de zomervakantie van 2018, van zondag 8 juli 2018 tot en met zondag 15 juli 2018. Zet het in je agenda!

  • Zondag 8 juli: Opening van de lustrumweek met hét grote uittrainingsfeest!
  • Maandag 9 juli: De Katerdag. Herstel van de vorige avond op Argo met een goede vette hap, een ‘bloedige Maria’ en verfrissende wodka-jus (en wellicht een aspirientje).
  • Dinsdag 10 juli: Op de KNSRB-dag kan je de strijd aangaan met andere verenigingen in de heropleving van de klassieke Argo Farmer Challenge!
  • Woensdag 11 juli: Deze Geheime Dag bevat een uniek uitje, enkel en alleen voor de Lid-spaarpakket houders.
  • Donderdag 12 & Vrijdag 13 juli: Deze dagen staan in teken van de Driekamp met voor iedereen wat: van fanatieke wedstrijdroeier tot relaxte toerder. Deze driekamp bestaat uit een fietstocht (keuze tussen 21 of de volle 105 km), klaverjassen en een verrassingsactiviteit. Diner wordt uiteraard verzorgd en we kunnen vast verklappen dat de donderdagavond gegarandeerd eindigt met heel veel bier!
  • Zaterdag 14 juli: Het einde nadert en het is tijd om terug te kijken op 105 jaar Argo met het Fiesta de la Familia. Een ontspannende één na laatste dag met een relaxt festival waar ook je familie welkom is op onze mooie vereniging!
  • Zondag 15 juli: Het epische ABK-feest. Sluit de lustrumweek creatief af met dit te gekke feest, waar alles behalve kleding is toegestaan!

September 2018

20 september: Discofeest zaterdagnachtkoorts! Ga helemaal los op hits van de Bee Gees, Earth, Wind & Fire en velen anderen!

Oktober 2018

18 oktober: Ontbijt je fit voor een studiedag! Mens sana in corpore sano zoals de oude Romeinen zeiden. Voordat je begint aan de mentale uitdaging van het leren voor je tentamen moet je lichaam fysiek optimaal zijn om de dag te kunnen beginnen. Onder begeleiding van de instructrices word je fysiek goed uitgedaagd maar, net als in de boot, denk eraan: volg het ritme!

Diesweek:

  • Almanak uitreiking: De almanakcommissie heeft de afgelopen tijd zich in het zweet gewerkt alsof ze elke dag een 2K-test doen om een prachtig boekwerk te maken. Het resultaat zal feestelijk worden uitgereikt aan iedereen. Duik in de verhalen, foto’s, blikkenlijsten en meer van de afgelopen jaren!