Lustrumcommissies

Lucie

Om het lustrumjaar tot een succes te maken is de lustrumcommissie (‘Lucie’) aangesteld die de lustrumactiviteiten zal opzetten en begeleiden, met hulp van leden en ondercommissies zoals de Lustrum-Gala Commissie of Lustrumwedstrijden Commissie.

Voorzitter: Harm Brouwer
Secretaris: Sanne Put
Penningmeester: Janhenk Boekeloo
Commissaris PR: Floor Enklaar
Commissaris Lustrumwedstrijden: Tjalling Tjalsma
Commissaris Evenementen I: Annelotte van Dieren
Commissaris Evenementen II: Lidia Thelen

Lustrum-Gala

De lustrum-galacie zal er dit jaar voor zorgen dat het galaweekend op en top geregeld is. Het gala zal dit jaar in het teken van het lustrum staan met een georganiseerd weekend op Klooster Beukenhof. Na een sportieve activiteit en een 4-gangen diner mogen de maskers op en zal het feest losbarsten. De volgende ochtend zal er om de energie weer wat aan te vullen een heerlijke brunch klaar staan. Ontmasker jezelf, kom tot expressie!

Voorzitter: Romy Besemer
Secretaris: Pim Maas
Penningmeester: Tineke van Dort
Commissaris PR: Martijn Crooijmans & Marlies Koerst
Commissaris locatie: Marlies Koerst & Martijn Crooijmans
Commissaris sponsoring: Sep Bergman

Lustrum-Almanak

Het 21 e lustrum staat voor de viering van honderd-en- vijf jaar Argo. In deze honderd-en- vijf jaar heeft de W.S.R. een plek in het hart veroverd van de vele mensen die deze vereniging hebben gemaakt, maken en zullen maken tot wat zij is en altijd zal blijven zijn; een plek aan de Rijn waar men samenkomt om te genieten van de studentenroeisport en al het moois dat daar bij hoort. Tijdens dit lustrum zal de Lustrum-Almanak commissie de eervolle taak op zich nemen om de mooie herinneringen die hier al jaren worden gemaakt te vereeuwigen in een boekwerk, waarin oud-, huidig en
toekomstig Lid het gevoel kan beleven en herbeleven dat Argo al sinds 1913 bij mensen achterlaat. Zo proberen wij ons steentje bij te dragen aan onze mooie vereniging.

Opdat de Rijn nog vele lustra voor ons zal mogen blijven stromen.

Voorzitter: Julia van Heck
Secretaris: Maurice Mertens
Penningmeester: Arthur Delver
Inhoud: Auke Rothoff
Opmaak: Deanne Verkroost
Extern: Rianne van Zandbrink

Lustrum wedstrijden en Sprint Commissie

Onze 105 jaar oude vereniging kent een rijke traditie aan wedstrijden waaronder de legendarische Argo Sprint.  Echter dit jaar kleurt de Bosbaan niet voor één avond groen, niet twee, maar is de Bosbaan drie hele dagen een zee van groen.  De Lustrumwedstrijden en Sprint Commissie  organiseert dit jaar 59ste Argo Sprint en de Lustrumwedstrijden op de Bosbaan. Dit betekent dat de roeiers zowel de explosiviteit van de  500 meter als het uithoudingsvermogen van de 2k moet laten zien. Het zal een ongekend schouwspel worden, een waar roeifestijn voor zowel de roeiers als de bezoekers!

Voorzitter Lustrum Wedstrijden Commissie:
Rianne de Reus
Secretaris: Maayke Veraart
Penningmeester: Pauline Damhof
Voorzitter Sprint: Arthur Delver
Commissaris wedstrijd Sprint: Thijs Gerritsen
Commissaris lustrumwedstrijden: Job Kwakernaak
Commissaris PR: Marius Bosma
Commissaris kant: Moon Weijens

Lustrum-Symposium

In combinatie met het 100ste jubileum van Wageningen UR zal er een symposium worden georganiseerd waar sport centraal staat.