De ZRB: een wedstrijd gehouden op water met 4 banen, de wedstrijd waar de klassementen op zondag plaatsvinden en de wedstrijd met een knock-out systeem over 1000 meter. Alles is anders op de ZRB.

Op zondag was de laatste mogelijkheid vóór de NSRF om nog punten voor het klassement binnen te sprokkelen. MGZ behaalde 2 punten, MGL 3 punten en MGD en MGLD behaalden beide 6 punten. Hiermee staan de MGD op een 4e plek in het klassement en MGLD op een 2e plek in het klassement. EJLD krijgt er weer 6 punten bij opgeteld en staan nu nog steeds 1e  in het klassement!

Weer mooie resultaten in de development klassementen, maar een heel weekend lang was ik toch aan het wachten op dat blik. Gelukkig zorgden Gijs en Julian voor een mooie afsluiting van het weekend in Hilvarenbeek door een blik te trekken in het LG 2-. Afgelopen wedstrijden kwamen ze nét te kort, maar tijdens de ZRB was het eindelijk raak! Gefeliciteerd!

Op 24 en 25 juni mogen een aantal ploegen starten op de Koninklijke Holland Beker op de Bosbaan. Een erg gave wedstrijd met vele internationale ploegen. Kom dus vooral even langs om te kijken!

Uiteindelijk zullen we het seizoen afsluiten met de Argo Sprint op vrijdag 30 juni (geef je op als medewerker!) en de NSRF op 1 en 2 juli met aansluitend natuurlijk de langverwachte uittraining!