De Argonaut

Elke maand een nieuwe Argonaut in de spotlight voor ‘De Argonaut’

 

Foto vd Maand

Foto: Jaap van der Kolk, heb jij ook een mooie foto? Stuur hem door naar: media.wsrargo@gmail.com.

 

Roeiclinic volgen?

Dat kan! Klik hier voor meer informatie

1
1

Geen Vaarverbod

Weerinformatie

De Argonaut: Jaap van der Kolk

By | De Argonaut | No Comments

Een nieuw bestuur is aangetreden op de W.S.R. In de hectiek van corona begonnen acht Argonauten aan een bestuursjaar. Voorzitter dit jaar is Jaap van der Kolk. De Argonaut van oktober is dan ook Jaap! Even vragen hoe het hij komend jaar ziet en hoe hij, samen met de rest van het bestuur, Argo draaiende probeert te houden in tijden van de tweede corona golf. Lees meer… Lees verder

Voorbeschouwing Cottwich Almelo Regatta 2020

By | Evenementen | No Comments

Waarde leden,

Aanstaande zondag zal voor het eerst sinds de uitbraak van de pandemie in maart 2019 een roeiwedstrijd plaatsvinden. Namelijk de Cottwich Almelo Regatta, georganiseerd door niemand minder dan onze burgervrienden van Amycus. Ik kan u met trots mededelen dat maar liefst 21 boten, met daarin in totaal 27 roeiers Argo zullen vertegenwoordigen op dit 5km durende spektakel. Onze middengroepen hebben fanatiek doorgetraind de afgelopen zomermaanden, en dit weekend is het eerste moment om hier de vruchten van te plukken. De afgelopen weken is er op iedere zondagochtend een trial gevaren waar onze roeiers, en de roeiers van Vada die ook de Cottwich starten, met elkaar konden sparren. Op deze manier hebben ze zich optimaal voor kunnen bereiden om het hoogst haalbare resultaat neer te zetten.

De eerste boten in blok 1 maken hun doorstart vanaf 12.30 uur. In deze heat komen Argo wedstrijdroeiers uit in de volgende velden; Heren Dubbel 2, Heren 2 zonder, Dames 2 zonder en de Dames skiff. Om 14.30 is de start van blok 2, hier starten onze roeiers in het Heren skiff veld en het Dames Dubbel 2 veld. Op zondag zullen op roeitijden.nl de uitslagen live worden bijgehouden. Dus kijk hier om te zien wie de flippo’s, en het bijbehorende Cottwich t-shirt mee terug neemt naar het Wageningse. Of wellicht vaart een van onze ploegen een nieuw baanrecord, waar een stel flitsende roodgroene kousen de beloning is.

Met groene groet,

Uw wedstrijdcommissaris