[contact-form-7 id=”13848″ title=”Dankbaar voor de aarde – Een duurzaam dankzeggingsdiner op Argo”]

Dankbaar voor de aarde – Een duurzaam dankzeggingsdiner op Argo

Waarde leden,

Wist u dat ons eten verantwoordelijk is voor meer broeikasgassen dan ons huis/studentenkamer of al onze goederen? Voeding draagt namelijk het voor het grootste deel bij aan onze CO2 uitstoot. Dit betekent dus dat wat bij jou op het bord ligt, zegt hoeveel impact jij hebt op het klimaat. Om hard te kunnen roeien moet je natuurlijk goed en veel eten. Hierdoor kan jouw impact op het klimaat consequent groter worden. Staat u nu voor het dilemma om de Varsity te winnen óf de wereld te redden? De Duurzaamheidscommissie zal laten zien dat dit dilemma niet nodig is met ‘Het Dankzeggingsdiner’!

Op woensdag 27 november organiseren wij een diner waarbij wordt gekookt met duurzame producten, seizoensgebonden en van lokale ondernemingen uit Wageningen voor maar 2 nasciemuntjes! Er zullen ook duurzame alcoholische versnaperingen te verkrijgen zijn. Op deze manier kunt u voldoende koolhydraten, eiwitten en vetten binnenkrijgen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de wereld van morgen.

Wilt u met deze avond een stukje kennis vergaren over duurzaam eten en genieten van heerlijke maaltijden, houd deze avond dan vrij en schrijf u in!

Met extra groene groet,
De Duurzaamheidscommissie

Tijd: 19:30
 Kosten: €7,20
Aanmelden tot: maandag 25 November 12:00