Argo tijdens de AID

Tijdens de AID biedt Argo verschillende activiteiten aan. In het vaste programma worden er verenigingspresentaties gegeven, workshops en een feest. Ook is Argo te herkennen aan haar groene kleuren tijdens de campusgames, sportmarkt en infomarkt. De vereniging ligt mooi gelegen aan het water op 5 minuten fietsafstand van het centrum en 15 minuten van de campus!
Spreek ons tijdens de AID aan als je vragen hebt of meer wil weten over het lid worden bij de grootste studenten sportvereniging van Wageningen. Wij zijn te herkennen aan onze groene outfit!

Een vereniging, sport en gezelligheid

Door Argo worden er het hele jaar activiteiten georganiseerd zoals een groot gala, verenigingsavonden, trainingsweekenden en feesten. Veel activiteiten zijn een goede combinatie van sport en gezelligheid, waardoor jij je snel thuis zal voelen binnen je ploeg en de vereniging. Een goede sfeer binnen én buiten de boot staan centraal op Argo.

Roeien, de studentensport van Nederland

Duizenden studenten in heel Nederland kiezen ieder jaar voor het roeien. De meeste roeiers beginnen pas in hun studententijd met roeien. Grijp deze kans met beide handen aan om jezelf op sportief gebied uit te dagen en meet je met alle studentenroeiers uit heel Nederland!

Roeiend naar de top

Wil jij het maximale uit jezelf halen op roeigebied? Dan heeft Argo de faciliteiten om die ambities te ondersteunen. Een mooi gebouw met uitzicht over de Rijn, een grote botenloods met een hoogwaardige vloot, een krachthonk voor indoor roeitrainingen en meerdere professionele coaches die jou kunnen begeleiden in het behalen van de top.

INSCHRIJVEN?

Wil je kennismaken met Argo en roeien? Meld je dan aan voor de afroeiperiode!
Tijdens de afroeiperiode leer je samen met je ploegje roeien, maak je kennis met commissies en gezelschappen, kan je je uitleven op feesten en zal je strijden op de Kanaal Kampioenschappen. De afroeiperiode is geheel vrijblijvend, na afloop kun je bepalen of je wel of niet lid wil worden van Argo.

De afroeiperiode vindt plaats van 30 augustus t/m 6 oktober. Hierbij ontvang je een fantastisch afroeishirt. Het eerstejaarsweekend vindt plaats van 30 augustus t/m 1 september. Dit weekend is verplicht, dus houd de data vrij! Dit alles kost €55.

Inschrijven kan tijdens de AID bij de infostands of kom langs op Argo. Ben je niet aanwezig in Wageningen tijdens de AID, maar wil je je toch inschrijven? Stuur dan een mail naar afroeicie@wsr-argo.nl.

[add_eventon event_type=”142″ fixed_month=”8″ fixed_year=”2019″ cal_id=”Vrijdag” ]

[add_eventon event_type=”143″ fixed_month=”8″ fixed_year=”2019″ cal_id=”Zaterdag” ]

[add_eventon event_type=”144″ fixed_month=”8″ fixed_year=”2019″ cal_id=”Zondag” ]

[add_eventon event_type=”204″ fixed_month=”8″ fixed_year=”2019″ cal_id=”Maandag” ]

[add_eventon event_type=”146″ fixed_month=”8″ fixed_year=”2019″ cal_id=”Dinsdag” ]

[add_eventon event_type=”147″ fixed_month=”8″ fixed_year=”2019″ cal_id=”Woensdag” ]

AID foto’s?Hier zijn ze