ANS week van start met interview met de ANS commissie

By 4 november 2019Evenementen

Deze week, 4 t/m 10 november nemen wij jou graag mee in de voorbereidingen van de ANS 2019 van aankomend weekend! Elke dag leven wij op onze sociale media kanalen toe naar aankomend weekend. Vandaag: een interview met de ANS commissie.Elk jaar, als de dagen korter worden, organiseert WSR de Argo Najaars Slotwedstrijden. Dit jaar vindt de ANS plaats op 9 en 10 november. Het is de laatste wedstrijd van het najaarsbokaal en is de laatste kans op winst. Wij vroegen de ANS commissie hoe zij dit jaar er weer een geslaagd weekend van gaan maken.

Een manier om dit weekend te laten slagen is veel benen, gelijk zitten, soepel langs de keerboei gaan en de winst vieren op het ANS feest!

En de andere zaken? Alle andere zaken heeft de ANS commissie geregeld. 6 hardwerkende Argonauten hebben zich afgelopen maanden beziggehouden met vergunningen regelen, blokkenschema’s maken, eten verzorgen, leden betrekken en een feest organiseren. Waarvoor hulde!

Iedereen binnen de commissie heeft zijn eigen taken, maar de ANS is een divers evenement en dus moet een commissielid flexibel zijn. Als commissielid is het zaak dat je goed kan schakelen tussen de verschillende partijen en van alle markten thuis bent.

“Natuurlijk hebben we allemaal een verschillende verantwoordelijkheid, maar we helpen elkaar waar nodig is. Naast de commissieleden krijgt de ANS eigenlijk hulp van alle kanten van de vereniging, bijvoorbeeld door de inzet van medewerkers en de CC” aldus de ANS commissie.

Samen met alle leden van vereniging wil de ANS commissie een memorabel evenement neerzetten, waar de vereniging later met trots op terug kunt kijken. Vooral een gezellig sfeer op de kant en een goede wedstrijdmentaliteit zijn hiervoor van belang! Vorig jaar speelde Dansmaar Radio een belangrijke rol in de sfeer aan de kant, door hun (ongezouten) commentaar te geven. Zaterdag en zondag zullen ze weer van de partij zijn. Niet alleen aan de kant, maar ook tijdens het feest is Dansmaar er bij. “Voor het eerst dit jaar zal de Argoband het podium betreden. We hebben heel veel zin om samen met Dansmaar en de Argoband een heel mooi feest neer te zetten.”

Op de vraag of er nog iets gaat gebeuren waar we naar uit moeten kijken reageert de ANS commissie:

“Hoe bedoel je waar moeten we naar uitkijken? De ANS zelf natuurlijk, op 9 en 10 november!”

We verwachten dat de Argo Najaars slotwedstrijden een geslaagd weekend zal worden. Wij zijn er bij! Durf jij de dANS te wagen?