Corona column #7

By 11 mei 2020Corona Column

Met de online tentamens achter de rug, vliegen de weken in onze ‘intelligente lockdown’ voorbij. Het nieuwe normaal begint steeds normaler te voelen, maar er heerst ook vraag naar perspectief. Deze vraag werd afgelopen woensdag door onze minister president beantwoord: er kan vanaf maandag 11 mei weer (individueel) geroeid worden! 

Met de berichtgeving van het afgelaste seizoen en alle alternatieve trainingen afgelopen maanden is er vanaf vandaag licht aan het einde van de tunnel: de deuren van Argo gaan weer stapsgewijs open. Vanaf deze dag tot vrijdag kan wedstrijdroeier tot toerroeier zich op Argo melden om onze mooie Rijn de komende periode van 08:00 tot 17:00 weer skiffend te bevaren. Het bestuur is de afgelopen dagen hard bezig geweest om dit te realiseren. Dit wel allemaal volgens een strikt protocol: je schrijft je skiff voor een tijdsbestek van twee uur af, waarin het eerste en laatste kwartier voor het vlotten bedoeld is. Omkleden en douchen doe je thuis en je skiff pak je volgens uitgezette looprichtingen. Daarnaast is het van belang dat je altijd een roeibuddy of coach tijdens het roeien regelt.

Wil je graag weer het water betreden? Lees dan, naast deze column, ook het uitgebreide protocol van onze secretaris in je mailbox!