Digitaal Bokaal

By 3 december 2020Evenementen

Dit collegejaar heeft Argo de Digitaal Bokaal in het leven geroepen! Deze bokaal is speciaal voor de eerstejaars competitie roeiers en heeft als doel om de integratie van de eerstejaars zo goed mogelijk te laten verlopen. Via verschillende opdrachten blijven ze wekelijks trainen en hebben ze gezamenlijke doelen om met hun ploeg naar toe te werken. De opdrachten die voltooid moeten worden passen bij een echte competitieroeier: sportief en gezellig! 

De opdrachten zijn verdeeld in de categorieën sport, gezelligheid en overig. De sportieve opdrachten spelen in op trainingsschema’s en wedstrijden die rond die tijd plaatsvinden. De gezelligheidsopdrachten spelen in op activiteiten die in een week plaatsvinden. Zo kan een opdracht bijvoorbeeld zijn om mee te doen aan een gezelligheidsactiviteit die online georganiseerd wordt. Soms zal het alleen genoeg zijn om aanwezig te zijn, andere keren zal van de leden gevraagd worden om ook zelf iets te doen tijdens deze activiteiten. 

De bokaal is verdeeld in verschillende wedstrijden, en elke wedstrijd duurt een paar weken. Zo is er bijvoorbeeld de kerstwedstrijd die 2 weken duurt. Elke week zijn er drie opdrachten waarbij punten verdiend kunnen worden. Daarnaast zijn er ook bonuspunten te verdienen voor de ploeg die de opdracht het best heeft uitgevoerd. De meeste opdrachten worden verzonnen door de CC en CCK, maar ook commissies, gezelschappen en ploegen kunnen opdrachten verzinnen. Wie aan het eind van de wedstrijd de meeste opdrachten heeft voltooid, krijgt de meeste punten. En wie aan het eind van de bokaal de meeste punten heeft behaald wint de gehele bokaal. Wat er te winnen valt blijft nog even een verrassing. 😉