Roeien is dé sport waar individualisten kunnen uitblinken in teamverband. De roeisport biedt roeiers de mogelijkheid het beste uit zichzelf en anderen te halen. Bent u geïnteresseerd in de roeisport en wilt u uw bedrijf naar een hoger niveau tillen? Dan is bedrijfsroeien iets voor u!

Argo biedt bedrijven de mogelijkheid een structureel trainingsprogramma te volgen en mee te doen aan nationale roeiwedstrijden. Op de roeivereniging komen sport en gezelligheid samen en wordt er op verschillende niveaus geroeid.

Net als in het studentenroeien wordt er bij het bedrijfsroeien onderscheid gemaakt tussen fanatiek en recreatief roeien. Bij recreatief roeien ligt de focus voornamelijk op gezellig samen roeien en is er ook de mogelijkheid gebruik te maken van de vergaderruimte en de bar om na de training gezellig een drankje te doen of zaken te bespreken. Bij fanatiek roeien ligt de focus voornamelijk op het hard roeien. Het is hierbij ook mogelijk professionele coaching te krijgen, of zelfs een eigen boot te kopen om in te trainen. Naast roeien op het water is het ook mogelijk binnen te trainen op een ergometer.

Onze vereniging beschikt over één van de mooiste roeilocaties van Nederland, waar wij u graag verwelkomen.

Voor meer informatie en prijzen kunt u contact opnemen met: extern@wsr-argo.nl.
Zie ook: www.knrb.nl/bedrijfsroeien