Nabeschouwing Argo Najaars Slotwedstrijden

By 10 november 2021Evenementen

Waarde leden,

Afgelopen weekend was het spektakel dan eindelijk hier: de Argo Najaars Slotwedstrijden! Het weekend begon, zoals velen van jullie al gehoord hebben, met een flink riool probleem. Nadat ongeveer alle mobiel toilet verhuurders afgebeld waren in Nederland kwam onze verlossing binnen rijden rond 11 uur.

Maar ook tijdens al deze organisatorische dingen werd er keihard gepompt! Helaas werden er geen taarten behaald tijdens deze editie, maar we waren er zeker wel. Ik heb 16 Argo boten ingeschreven dit jaar, waarvoor hulde! Een uitspringer hiertussen was onze eigen MC2 die samen met Ruben Louwerse de jongetjes van de doorslag heeft laten zien hoe je 3 keer kunt starten doordat er een rijnaker in je wedstrijdveld ligt.

Een prachtige afsluiter van dit weekend was natuurlijk de Straaljagers die de bokaal binnengesleept hebben in het D4+ veld, waarvoor hulde! Deze dames hebben op alle wedstrijden laten zien waarvan ze gemaakt zijn en heel Nederland laten zien wat voor roeikwaliteit wij hier kweken op de Rijn.

De Najaarsbokaal heeft mij laten zien wat voor roeiers wij in de kuip hebben, ook na zo’n corona jaar. Ik verwacht vele taarten en bokaal winsten in het voorjaar tijdens de eerstejaars en meerderejaars bokalen. Ik zie jullie graag dan!

Met groene groet,

Uw competitiecommissaris