Nabeschouwing Njord Najaarswedstrijden

By 3 november 2021Evenementen

Waarde leden,

Afgelopen zaterdag vertrokken uw MC2 h.t. én e.t. richting het mooie Delft, waar de eerste versie van de Njord najaarswedstrijden plaatsvond. Om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen, waren de blokken en de tijd/ruimte op het wiebelige vlot zo kort gemaakt, dat elk blok gemiddeld drie kwartier uitliep. Hierdoor konden dhr. van Oorschot en ik de roeiers van het eerste blok opvangen bij de eindstreep en nog eventjes rustig koffie drinken.

De Njord najaarswedstrijden bestaan uit een 1800m en een 350m, iets wat onze roeiers al kenden van de Theta herfstregatta een aantal weken terug. Na een wat regenachtige ochtend volgde een wat regenachtige middag, waarop 4 (!) gladde 4+ het water op gingen. Ook nu was de rij voor het vlot erg lang, maar dat was niet erg, want binnen zette dansmaar de tent op zijn kop. Roeiers uit het ochtendblok hadden ondertussen de bar opgezocht en konden gezellig genieten van de Wageningse dansbare deuntjes.

Bij de terugkomst van de roeiers bleek het feest nog groter: Argo domineerde het Damesch 4+ veld met een taart voor de Straaljagers en een 2e plek voor de BOBbers!

Na wat drukte aan het vlot en wat verkleumde roeiers zijn uiteindelijk toch alle boten opgeladen. Het is het een erg geslaagde en goed verlopen dag geweest, wat eigenlijk ook niet anders kan met de aanwezigheid van zo veel (oud) bestuur en CC. Ik heb ervan genoten en wil de roeiers, coaches en CC graag bedanken, en tot de volgende keer!

Argo wint de Najaarsbokaal!

Met groene groet,

Merel van der Kruijssen