Nabeschouwing RSM Saurus International Regatta

Waarde leden,

Afgelopen weekend hebben uw MC2 en ik een lange reis gemaakt. Niet zo ver als onze wedstrijdcommissaris en MC1 die naar Gent waren, maar wel in die richting. We waren namelijk naar de Saurus International Regatta in Maastricht! De enigste bokaal wedstrijd met een internationaal karakter, omdat er tijdens de wedstrijd een stukje in Belgie verroeid wordt! Lees snel verder!

Dat we dit weekend in het zuiden waren was te merken, want het was erg warm. Ondanks de zon hebben onze ploegen toch heel mooi gepresteerd! Veel ploegen waren na de traianus regatta een poule omhoog gegaan, waardoor de concurrentie nu toch wat heftiger bleek. Maar ik ben trots te vermelden dat 3 van onze 4 heeren ploegen dit weekend in poule 1 gevaren hebben!

Ook onze meerderejaars konden zich laten zien dit weekend, de sprint en 4* bokalen mochten namelijk ook het water op! Helaas geen taart (vlaai?) behaald bij onze 4*, maar dit was anders bij onze sprint bokalen! Onze dames hebben op 4 seconden Skadi aangepakt en de overwinning behaald op de 250 meter! Het was dus weer een fantastisch weekend.

Argo wint de voorjaarsbokalen!

Met groene groet,

Uw Competitiecommissaris

Foto: Maarten Teunissen