Profcoach ontmoetingsdag

By 17 april 2019Evenementen

Met ingang van collegejaar 2018-2019 zijn maar liefst twee nieuwe profcoaches in dienst gekomen bij Argo: Arne Hendriks en Ian de Wolf. Zonder de financiële bijdrage van Oud-Argonauten was dit niet mogelijk geweest. Om de donateurs een beeld te geven van de veranderingen die hun donaties mogelijk hebben gemaakt, vond er zondag 14 april een ontmoetingsmoment plaats tussen de donateurs en de nieuwe profcoaches.

Na een kennismaking bij de lunch gaven Arne en Ian een uitleg over hun eigen roei- en coachverleden. Ook schetsten ze een beeld van hun ervaringen op Argo, wat ze tot nu toe hebben bereikt en wat ze in de komende tijd nog willen doen om het roeien op Argo naar een hoger niveau te brengen.

De energie en het enthousiasme over hun activiteiten op Argo spatte van de twee heren af. Voor de donateurs was het een goed moment om te zien hoe het roeien op Argo tegenwoordig is ingericht, waar er winst te behalen valt en twee van de heren te ontmoeten die zich ervoor inzetten om deze winst te behalen.

Op de Argo Sprint op vrijdag 28 juni, die dit jaar op de Willem-Alexanderbaan plaats zal vinden, zal een volgende ontmoeting zijn tussen de donateurs en de profcoaches om samen terug te blikken op het afgelopen jaar. Echter, zoals Arne Hendriks het met een mooie agrarische metafoor samenvatte: dit jaar is er voornamelijk bemest, volgende jaren gaan we oogsten.