Terugblik Argo Career Days

By 20 mei 2021Evenementen

Vorige week vond de eerste editie van de Argo Career Days plaats. Twee dagen die gevuld waren met online optredens van gastsprekers en workshops die kunnen helpen bij het leven ná het studentenleven. De Argo Business Club kan terugkijken op een succesvolle eerste editie. Er waren inspirerende presentaties van verschillende gastsprekers (o.a. Thijs Verheul en Defensity College), leerzame workshops en er konden nieuwe CV foto’s worden geschoten.

De Career Days vielen ook bij de leden in de smaak. Matthijs, Isabelle en Alisha vertellen over hun ervaring.

Matthijs: Ik vond het een twee leuke dagen met een profesioneel karakter. Ik vond het fijn dat er zowel hele leerzame activiteiten waar je nuttige skills leerde zoals bij de CV training als inspirerende lezingen zoals bij united wardrobe. Ook vond ik het heel leuk dat jullie defensity college hadden uitgenodigd die iets concreets te bieden hadden voor studenten die nog aan het begin van hun studie zitten.

Isabelle: De Argo Career Days waren een interessante en afwisselende invulling van de avond en zeker de moeite waard om bij te wonen. De eerste avond was gevuld met boeiende en inspirerende sprekers, gevolgd door een zeer nuttige CV training op de tweede dag, met als kers op de taart een nieuwe CV foto!

Alisha: De Argo Career Days waren twee informatieve dagen, waarin veel verschillende onderwerpen aan bod zijn gekomen. Er was voor ieder wat wils, wat het voor iedereen ook leuk maakte.