Commissieleden

Jorden Uiterwijk – Voorzitter
Sander van Steenbergen
Pierre Verbakel
Rick Stegeman
Geertje Geljon
Sam van Rijnsoever
Stefan van Gestel
Wouter Slootweg
Jesse Frunt
Mila Verhaag
Isabelle Meijburg
Luc Buis
Joris Becks
Beeke Beeksma

Contact

dj@wsr-argo.nl

Ritmegevoel, doorhalen en hard gaan; Drie eigenschappen waarover de beste roeiers beschikken. Met de DJ’s van DansMaar aan het stuur worden zij echter gestimuleerd ook ‘s avonds deze karakteristieken zich eigen te maken en de soepelste dansbewegingen te tonen op de lekkerste funky en po(m)pmuziek.

De DansMaar DJ heeft de tactiek allang gereed en weet precies wanneer welk muziekstuk ten gehore gebracht moet worden om de swingende roeiers hard door te laten gaan tot het einde. Bovendien ondersteunen wij de roeiers bij hun trainingen op de roeimachine door hen van frisse energie te voorzien middels onze ergometer mixtapes die uit de nieuwste en krachtigste tracks bestaan. DansMaar stelt zich ten doel het beste uit feesten en roeiers zowel binnen als buiten Argo te halen.
Op de vraag of de beste stuurlui aan wal staan antwoordt DansMaar dan ook instemmend: “Met ons aan het muzikale roer gaat uw evenement louter de juiste richting op”. Heeft u DansMaar nog niet zien optreden? Geen reden tot verdriet! Boekingen kunnen naar dj@wsr-argo.nl.