Commissieleden

Lauren Hendriks
Luuk van Schaijk
Juliette Pott
Peter van Nes
Carine Groeneveld
Ellen Hollak
Jelle Prins
Wietske de Groot
Molly Flynn
Vera van der Niet
Ruben Hemler
Bram Sluiters
Nanke Kramer

Contact

faccie.argo@gmail.com

De Feest- en Activiteitencommissie der W.S.R. Argo, kortweg de FACcie, heeft als taak de vereeniging te voorzien van vermaak en vertier. Regelmatig ontstaan er evenementen van hun hand, van kleine spontane activiteiten tot uitbundige feesten. Enkele van de activiteiten die reeds georganiseerd werden zijn de biercantus, de jaarlijkse karaokeavond, de cabaretavond en het Argo-Ceresfeest. Alle leden zijn zeer betrokken en actief. Elk lid heeft een takenpakket toegedeeld, waarbij de rest van de leden ondersteunen waar nodig.

Deze commissie kent een korte geschiedenis. In 2013 is zij afgesplitst van de CompetiCie, samen met zustercommissie de CompetitieCommissie, naar de ideeën van Matty Baars en Michel Steenbergen. Laatstgenoemde is opgenomen als erelid omdat hij pad vrij maakte en ondersteuning bood aan de eerste voorzitters.

De FACcie is een erg open commissie. De FACcie is actief betrokken bij de activiteiten georganiseerd door andere commissies. Andere commissies of gezelschappen kunnen altijd aankloppen voor versterking bij een activiteit. Daarvoor dient een groene brief met feestelijk tintje te worden verstrekt aan de voorzitter van de commissie. Als je interesse hebt om een keer mee te vergaderen of een goed idee hebt, neem dan eenvoudigweg contact met ons op.