Commissieleden

Tim Janssen – voorzitter
Mark Sinke – secretaris
Roos van Haeff – commissaris investeerders
Tim Ooms – commissaris extern
Rosalie van der Kolk – commissaris evenementen
Leonie Vos – commissaris intern

De Argo Huizencommissie heeft als missie om bij te dragen aan de verbroedering en integratie binnen Argo door het realiseren van meer Argohuizen. Wij willen Argonauten verbinden aan elkaar en aan de vereniging. Argohuizen zijn verbindende factoren in het verenigingsleven waardoor leden dichter bij elkaar en de vereniging komen. Wonen en leven in een Argohuis is een geweldige ervaring en een zeer mooie toevoeging aan je leven op de WSR!

Elk Argohuis heeft een eigen karakter. Van Iolkos, met zijn rijke geschiedenis en vele tradities, tot Khaos, een jong en chaotisch doch groot en ambitieus huis. Elk huis vertelt zijn eigen verhaal maar allen worden verbonden door hun gedeelde passie voor zowel de roeisport als de W.S.R Argo.

Heeft u interesse om deel te worden van een van deze sagen? Heeft u samen met andere Argonauten het plan om uw eigen Argohuis, uw eigen sage, te beginnen? Of wilt u simpelweg meer weten over onze commissie en wat wij doen? Stuur dan even een berichtje en dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.

Met groene groet,

De Huizencommissie der W.S.R. Argo