Huidige Kancionarissen

Jordi Wevers (Voorzitter)
Vincent Rang
Jaap van der Kolk
Isabelle van Doorn
Jesper van der Harst
Nienke Eikelenboom
Elise Eikelboom
Mark van der Lugt
Thijs Smeekes
Sophie Beers
Siem Bolluyt
Olaf Rhijnsburger
Dennis Mallens
Rody Schipper

Aspirant Kancionarissen

Bar

Met de bouw van het nieuwe gebouw in 2013 is ook een nieuwe bar in de kantine neergezet. Deze wordt standaard gebruikt tijdens de verenigingsavond op dinsdag en tijdens de borrel op donderdagavond. Hiernaast verzorgt de Kancie ook  een groot aantal andere activiteiten gedurende de week.

Gezelligheid

Naast een commissie is de KanCie ook een gewaardeerd gezelschap op W.S.R. Argo. Zij houden de actuele zaken binnen de vereniging bij en zijn vaak achter de bar te vinden.

Het goud-gele vocht, de nectar van de goden, de drank die jongens tot mannen maakt en onschuldige meisjes verandert in dames met klasse. Al vele jaren stroomt deze vloeistof rijkelijk aan de Grebbedijk, en generaties Argonauten zijn ermee opgevoed. Groot en sterk werden zij ervan, waardoor zij net als de helden van weleer de ruige wateren konden trotseren. Het verstrekken van dit heilige brouwsel vergt een grote hoeveelheid kennis, verantwoordelijkheid en toewijding. Slechts een kleine groep Argonauten wordt dan ook deze nobele taak toevertrouwd. Herkenbaar in hun zwarte vestjes staan deze Kancionarissen trots paraat om menig roeier de dorst te lessen. Onder de tap zetten zij met daadkracht het glas tegen de stroom in, en zorgen er vakkundig voor dat er geen druppel verloren gaat. Al 50 jaar vervult de KanCie deze prachtige rol met dezelfde passie en trots.

Met zwart-groene groet,
Uw Kancie

Sinds 1 januari 2013:

18343
Biertjes getapt
2243
Glazen cola ingeschonken
370
Platjes gebakken
1969
Borrels ingeschonken