Argo kent twee vertrouwenspersonen. Dit zijn personen die veel voor Argo hebben gedaan en Argo dus goed kennen als vereniging. Echter staan ze inmiddels ver genoeg weg van de vereniging om vertrouwelijk advies te kunnen geven. Mocht je problemen ondervinden, gepest worden of andere vertrouwelijke zaken willen delen, dan kun je bij hen terecht voor een onafhankelijk gesprek.

Nicole van Riel

In 2009 ben ik in Wageningen begonnen met mijn studie Communicatiewetenschappen. Gelijk ben ik toen lid geworden bij Argo om te beginnen met twee jaar competitieroeien. Na het competieroeien was het tijd voor de volgende uitdaging, wedstrijdroeien. Door een blessure werd het wedstrijdroeien alleen al snel wedstrijdsturen. In deze eerste drie jaar heb ik de commissie voor de ANS gedaan, en heb ik een supermooie tijd beleefd in de AfroeiCie 2011. In mijn vierde jaar op Argo mocht ik in het bestuur plaatsnemen als secretaris van Bestuur de Rink. Na vier jaar actief op Argo geweest te zijn, was het na mijn bestuursjaar tijd voor mijn master Health and Society, en een moment om wat rustiger aan te doen op Argo. Af en toe was ik nog op dinsdag op Argo om te borrelen, te sturen of te vergaderen met het AMC. Inmiddels ben ik aan het burgerleven begonnen, en niet zo vaak meer op Argo te vinden. Mocht ik je ergens mee kunnen helpen op Argo of daarbuiten, mail me dan op vcp.argo@gmail.com

Nicole

Maarten Minkman

Ik ben in 2011 lid geworden bij Argo en begonnen met mijn Bachelor Bodem, Water en Atmosfeer. Ik heb 3 jaar aan competitieroeien gedaan en vele wedstrijden gestart met mijn ploeg. Maar ook toertochten zoals de Elfstedentocht. Naast het roeien was ik actief in de voorloper van de FACcie en Competitiecommissie: de CompetiCie. Toen deze gesplitst werd ben ik in de FACcie verder gegaan en hebben we vele mooie evenementen mogen organiseren. In mijn vierder jaar had ik in bestuur Hanon de functie als tweede materiaalcommissaris.

Na mijn bestuursjaar ben ik begonnen met mijn Master Earth and Environment en kwam het roeien ook op een lager pitje te staan. Wel ben ik nog actief geweest in het toerroeien en een jaar in de Toercie gezeten. Zelf roeide ik ook een aantal tochten waaronder de Ringvaart in een knuffel-twee (o.d.z. niet knuffelen maar buffelen), de Elfstedentocht en de Traversé de Paris.

Op dit moment ben ik nog af en toe op Argo voor vergaderingen van het AMC of om een drankje te doen. Mocht ik je ergens mee kunnen helpen op Argo of daarbuiten, mail me dan gerust (anoniem) op vcp.argo@gmail.com.