Partner worden van de W.S.R. Argo

Word partner van W.S.R. Argo en krijg toegang tot een vereniging van meer dan 700 actieve studenten. Argo is een plek voor studenten om zich op fysiek, sociaal en intellectueel vlak te ontwikkelen. Door studie met topsport te combineren onderscheiden Argonauten zich elke dag en uw bedrijf kan hiervan profiteren.

Wat bieden we als W.S.R. Argo? 

  • Selecte groep met ‘high potential’ studenten, studenten die op topsport niveau presteren én/óf zeer betrokken zijn door commissiewerk binnen Argo naast hun voltijd-universitaire opleiding. Ook studenten die een bestuursjaar binnen Argo hebben voltooid, vallen onder deze selecte groep.
  • Businessavonden, avonden waarin een bedrijf zich onder de aandacht kan brengen en zich kan profileren onder de potentiële toekomstig werknemers, middels een presentatie met bepaalde focuspunten voor onze leden. Zo kunt u denken aan: ‘de eerste stappen op de arbeidsmarkt’, ‘innovatie binnen uw bedrijf’ of ‘onderzoek binnen uw bedrijf’. Zo kunnen zowel het bedrijfsleven als de geïnteresseerden studenten op een interactieve manier werken aan hun toekomstige carrière.
  • Bedrijfsroeien & roeiclinics, waarin Argo bedrijven de mogelijkheid aanbiedt om een roeiclinic te volgen en daarbij ‘onze’ Rijn te trotseren. Een uitstekende manier om van uw bedrijfsuitje een échte teambuildingsactiviteit te maken! Ook is er de mogelijkheid om een trainingsprogramma te volgen op Argo en mee te doen aan nationale roeiwedstrijden om te strijden tegen andere Nederlandse bedrijven.
  • Exposure onder leden en externen, door uw naam te verbinden aan Argo wordt uw bedrijfsnaam op landelijke wedstrijden vertegenwoordigd door hardwerkende, Nederlandse toproeiers. Bij exposure kunt U denken aan: shirtsponsoring, drukwerk, boten, riemen, website sponsoring en nog vele andere mogelijkheden.

Voor de mogelijkheden verwijzen we u graag door naar de Argo Business Club: Extern@wsr-argo.nl