Lid worden

Iedereen die ooit voor kortere of langere tijd lid was van de Wageningsche Studenten Roeivereeniging Argo kan lid worden van Oud Argo. De contributie bedraagt minimaal € 25,- per jaar. Hiermee steunt u W.S.R. Argo: het geld wordt gebruikt om projecten en initiatieven te realiseren die buiten de reguliere begroting van Argo vallen. Denk hierbij aan het financieren van uitzendingen naar het buitenland of het aanschaffen van een boot.

Als Oud-Argolid krijgt u daar natuurlijk ook een aantal zaken voor terug: twee maal per jaar ons magazine in de bus, emailnieuwsbrieven, uitnodigingen voor oudledenborrels op de Varsity (april) en de Argo Sprint (juli), de jaarlijkse Oudledendag op Argo (mei/juni) en lustrumreünies (om de vijf jaar).

Om lid te worden van Oud Argo, vult u onderstaand formulier in. Oud Argo zal hierna contact met u opnemen om uw lidmaatschap te bevestigen.

  • Ben je nog niet afgestudeerd? Vul dit dan in in bovenstaand veld.
  • Bij het versturen van dit formulier gaat u akkoord met het feit dat Oud Argo contact opneemt met W.S.R. Argo om informatie over uw lidmaatschap op te vragen. Bovendien gaat u akkoord met het feit dat Oud Argo deze informatie opneemt in haar ledenadministratie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de secretaris van Oud Argo (secretaris@oud-argo.nl).
  •