Argo kent twee vertrouwenspersonen. Dit zijn personen die al lang op Argo rondlopen en de vereniging daarom goed kennen. Echter staan ze inmiddels ver genoeg weg van de vereniging om vertrouwelijk advies te kunnen geven. Mocht je problemen ondervinden, gepest worden of andere vertrouwelijke zaken willen delen, dan kun je bij hen terecht voor een onafhankelijk gesprek.

Rianne van Zandbrink

In 2014 begon in met mijn bachelor Communicatie en Life Sciences. In mijn eerste jaar ben ik gaan lente roeien bij Argo. Het jaar daarna besloot ik om lid te worden en begon ik als competitieroeier. Het moest fanatieker en dus stapje ik in een clubboot in 2016-2017. Ik vond het fanatieke roeien leuk en dus ging ik er een stapje bovenop en ik ging wedstrijdroeien. Inmiddels ben ik toerroeier ben bezig in de laatste fase van mijn masters Nutrition and Health en Communication, Health and Life Sciences. Op Argo ben ik nu vooral actief als coach.

Ik hoor graag als ik je ergens mee kan helpen, mail dan gerust (anoniem) naar: vcp.argo@gmail.com

Erik Mulder Smit

Ik ben in 2015 lid geworden van Argo. Dit was in mijn tweede jaar, nadat ik in mijn eerste jaar nog niet een keuze had kunnen maken voor een studentenvereniging. Ik ben na mijn eerste jaar gewisseld van studie, waardoor het voelde alsof ik als tweedejaars student opnieuw een eerstejaars was. Ik ben als lid vooral actief geweest op de kant bij verschillende commissies. Ik heb de GalaCie gedaan en de WeekendCie, heb de MediaCie opgericht en een tijd voorgezeten en ben twee maal onderdeel geweest van de kampcommissie. Omdat ik ontzettend veel hield van het organiseren en zaken regelen voor de vereniging ben ik in mijn vijfde jaar Secretaris geworden, als onderdeel van bestuur Bergman.

Op het gebied van roeien ben ik in mijn eerste jaar gaan competitieroeien. Deze ploeg hield het helaas maar één jaar vol en mede om die reden ben ik in mijn tweede jaar gaan coachen. Ik heb hier fanatiek de Heeren Top-C4+ gecoacht waar ik zeer veel van geleerd heb. Hierna heb ik roei gerelateerde zaken laten varen en ben ik vol gaan focussen op organisatorische aspecten van de vereniging.

Ik ben momenteel in mijn zesde jaar bezig met het afronden van mijn studie, en probeer nog af en toe een activiteit op Argo bij te wonen zoals het MosselBock diner of een online borrel met mijn gezelschap, hoe moeilijk dat met COVID-19 dat momenteel ook maakt. Mocht ik je ergens mee kunnen helpen op Argo of daarbuiten, mail me dan gerust (anoniem) op vcp.argo@gmail.com