Van 1970 tot 2005 werd Koninginnedag door Wageningen collectief gevierd. Winkeliers, bedrijven, kenniswerkers, inwoners en studenten kwamen op deze feestelijke dag samen op Argo. Waarom? Het jaarlijkse roei-evenement vond plaats, het moment waarop iedereen, al roeiend, het kanaal onveilig kon maken en iedereen in Wageningen verenigd werd.

Bij een wedstrijd horen toeschouwers, dus kom vooral uw naasten aanmoedigen! Ambitieuzer dan ooit tevoren, organiseren wij ook een festival op de kade bij Argo. Op dit festival kunt u smullen van lekkere hapjes en kunt u deelnemen aan typische Koningsdag spellen. Bovendien kunt u genieten van Dansmaar radio afgewisseld met optredens van lokale bandjes! En dat terwijl u uw familieleden en vrienden de overwinning ziet binnenslepen. De winnaar van de Oranje Roei Regatta zal namelijk tot koning van het kanaal gekroond worden.

Dus schrijf het in uw agenda, op 27 april 2020 zal de Oranje Roei Regatta plaatsvinden!

Contact
Heeft u vragen over het evenement of bent u geïnteresseerd in deelname met uw organisatie, stuur een mail naar oranjeroeiregatta@wsr-argo.nl
Wij leggen u graag uit hoe u mee kunt doen en wat wij te bieden hebben