NSRF Argo Lustrum Slotwedstrijden

Nieuws

Inschrijven

Inschrijven is mogelijk via inschrijven.knrb.nl! Houdt voor aanvullende informatie de sites https://www.wsr-argo.nl/sprint/nsrf-argo-lustrum-slotwedstrijden/ en https://www.nsrfslotwedstrijden.nl in de gaten. Blijf ook op de hoogte van de laatste nieuwtjes via onze Instagram!

Tijdschema

Het voorlopige tijdschema staat online! Kijk hier voor het voorlopige blokkenschema.

Wedstrijdinformatie

Velden

Wedstrijdschema

Het uiteindelijke wedstrijdschema voor 2023 is op dit moment nog niet bekend. Het voorlopige blokkenschema is hier te vinden.

Loting

De loting is nog niet bekend.

Uitslagen

De NSRF Argo Lustrum Slotwedstrijden zijn nog niet verroeid. Zodra deze bezig zijn kan je de uitslagen volgen via Time-Team.

Wedstrijdbepaling

De wedstrijdbepaling staat online. Deze is hier te vinden.

Vaarregels

Het trainen voor, gedurende en na afloop van de wedstrijden is niet toegestaan.

Warmroeien en uitroeien dient te gebeuren in de daarvoor speciaal aangelegde oproeibanen die gescheiden van de wedstrijdbaan te vinden zijn zoals op de kaart hierboven duidelijk te zien is.

Tien minuten voor uw geplande start meldt u zich bij de kamprechter aan het einde van de oproeibaan. Deze kamprechter zal u en de ploegen waartegen u start op volgorde verzoeken om onder de brug door te varen naar de start, waar u zich gereed maakt voor de start en het commando wordt overgedragen aan de dienstdoende starter.

De banen 0 en 9 zijn uitgeroepen tot verboden gebied. Dat betekent dat zowel de boot als de bladen niet in deze banen mogen komen

Wanneer u na uw race wordt verwacht aan het erevlot, volgt u de daarvoor aangegeven circulatie. In alle andere gevallen volgt u de baan naar stuurboord, waarbij u na een U-bocht weer terug bent in het oproeigebied. Volgens dezelfde circulatie als tijdens het oproeien, is hier de gelegenheid om uit te roeien. Vervolgens legt u aan bij één van de twee inkomende vlotten. Let op: de roeiers aan het begin van de oproeibaan en de roeiers die terugkomen van de finish kruisen elkaar bij de inkomende vlotten. Let hier dus extra goed op!

Overtreden van de verkeersregels kan bestraft worden met een waarschuwing of andere, in het reglement voor roeiwedstrijden gespecificeerde, disciplinaire maatregelen.

Als de weersomstandigheden dat vereisen kan de wedstrijdorganisatie besluiten maatregelen te nemen met als doel onveilige en oneerlijke situaties te beperken. Op dat moment zullen op deze pagina mogelijk afwijkende verkeersregels gepubliceerd worden. Houd hiervoor de pagina Weersituatie & fairnessprotocol in de gaten.

Bereikbaarheid en vervoer

De wedstrijd zal verroeid worden op de Willem-Alexander Baan in Zevenhuizen (Nely Gambonplein 1, Zevenhuizen)

Vrijdag 30 juni rijden er ‘s middags en ‘s avonds lijnbussen tussen Station Rotterdam Alexander en de Willem-Alexander Baan. Plan je reis van te voren via 9292 om de vertrektijden van de bussen te zien. Plan je reis naar bushalte Willem-Alexander Baan in Zevenhuizen. U kunt gebruik maken van de lijnbus door in te checken met uw ov, pinpas, of door een kaartje te kopen in de bus.

Met de auto is de Willem-Alexander Baan gemakklijk te bereiken. Er is ruim parkeergelegenheid naast het terrein waar gratis te parkeren is.

Vanaf de A12 neemt u afslag Zevenhuizen (afrit 9). Volg de N219 richting Zevenhuizen. Neem op de rotonde de eerste afslag naar de Zuidplasweg. Neem vervolgens op de volgende rotonde de 3e afslag. Volg deze weg en sla aan het einde rechtsaf de Slingerkade op. Volg deze weg en dan bevindt de parkeerplaats zich na anderhalve kilometer aan uw rechterkant.

Tijdens de wedstrijden zal er op locatie een fietsverhuur aanwezig zijn zodat u gemakkelijk mee kan fietsen langs de wedstrijdbaan. De prijzen voor de fietsverhuur zullen later bekend worden gemaakt.

Media

Foto’s

Op de wedstrijd zal de PromoCie der W.S.R. Argo aanwezig zijn om de hele dag vast te leggen op camera. De foto’s hiervan zullen later hier geplaatst worden.

Live-stream

Alle wedstrijden zijn te volgen via de live-stream, verzorgd door de Live Video Commissie. De live-stream is te vinden op het youtube kanaal van RoeienTV of via deze link

Met dank aan

Contact

W.S.R. Argo

Grebbedijk 59
6702PB, Wageningen
argo.sprint@gmail.com // Sprint Commissie

slotwedstrijden@nsrf.nl // NSRF Slotwedstrijden

bestuur@wsr-argo.nl // Bestuur

Commissie

Aniek Kroezen
Stan Jansen
Verena van den Dikkenberg
Joyce Kester
Sebastiaan Kester
Lars Hermsen
Bente Jonkman
Tim Ooms
Thomas Janssen
Ralf Bollen
Stan Jansen