De W.S.R. Argo is al ruim 109 jaar de thuishaven voor menig student. Ieder jaar kiezen meer dan 200 eerstejaars ervoor om lid te worden bij Argo, om sporten en gezelligheid te combineren en het maximale uit hun studententijd te halen. Argo streeft er dan ook naar om ieder lid zich thuis te laten voelen op de vereniging, zowel door middel van uitstekende bar- en keukenfaciliteiten als het faciliteren van roeien op ieder niveau.

Recentelijk heeft Argo haar keuken volledig vernieuwd, waardoor de capaciteit van de wekelijkse eetavond naar 200 leden is verhoogd. In 2018 zijn er twee nieuwe profcoaches aangenomen om het roeien op Argo naar een nóg hoger niveau te tillen. Daarnaast is onze hoogbouw in 2017 enorm uitgebreid, waardoor Argo nu de trotse eigenaar is van de grootste indoor sportfaciliteit van roeiend Nederland.

Vrienden van Argo

Wilt u ook uw steentje bijdragen om Argo een nog mooiere plek te maken? Dan is Vriend worden van Argo dé manier om Argo te ondersteunen in haar ambities. Met een bijdrage van €50,- per jaar helpt u Argo draaiende te houden, en biedt u Argo de mogelijkheid te blijven innoveren. Tevens krijgt u als Vriend van Argo ons jaarlijkse ledenblad ‘Argonautika’ thuisbezorgd, en bent u van harte welkom tijdens de Argo Sprint, een roeiwedstrijd welke ieder jaar door Argo georganiseerd wordt op de Willem-Alexanderbaan te Zevenhuizen!

Als u Vriend van Argo wilt worden kunt u zich hieronder inschrijven. Ook kunt u zich inschrijven door een mail te sturen naar penningmeester@wsr-argo.nl

  •