Vrienden van Argo is een initiatief van de W.S.R. Argo om kleine ondersteuningen aan de vereniging mogelijk te maken. Dit is de eenvoudigste vorm van samenwerking met W.S.R. Argo voor particulieren, (kleine) ondernemers, organisaties en  groepen.

Hoe werkt het?
Met een bijdrage van 50 euro per jaar houdt u de vereniging draaiende en helpt u ons naar de top van Nederland! Tevens ontvangt u als Vriend van Argo het  verenigingsblad ‘Argonautika’, krijgt u korting op roeiclinics en bent u uitgenodigd op de Sprintwedstrijd die Argo aan het einde van het collegejaar organiseert, waar u onder het genot van een drankje een interessant kijkje krijgt in de studentenroeiwereld!

Waar gaat uw geld naar toe?
Binnen de W.S.R. wordt jaarlijks aan verschillende projecten gewerkt en tevens wordt er geld opzij gezet voor grote uitgaven. Hierbij kunt u denken aan de aanschaf van nieuwe boten, vernieuwing van de trainingsfaciliteiten en de aanschaf van een eigen verenigingsbusje waarmee vervoer van en naar wedstrijden wordt gefaciliteerd.
Op deze website kunt u informatie vinden over reeds afgeronde projecten, zoals het Artemis Helios project, waardoor onze vereniging nu volledig zelfvoorzienend is in energie.

Vriend van Argo worden?
Als u vriend van Argo wilt worden kunt u zich hieronder inschrijven. U ontvangt dan z.s.m. een mail met een bevestiging.
Voor vragen kunt u ons tevens via extern@wsr-argo.nl bereiken.

  • Naam ouder
  • Naam Argolid
  •