Nabeschouwing Heineken Okeanos Competitie Tweekamp

Waarde leden,

Afgelopen weekend mochten we ons weer begeven naar de Bosbaan. Het was een innoverend weekend. Dat begon met de Okeanos CC die aan onze CC vroeg of ze hun rugnummers op mochten halen… Vervolgens kregen we nagenoeg geen speldjes bij de rugnummers, waarna ik een berichtje kreeg dat de nummers ook best met tape vastgemaakt mochten worden, omdat ze niet genoeg hadden. Dit allemaal heeft ons niet tegengehouden om het weekend goed te beginnen. Vol goede moed kwamen Bootox en Pikante palen hun boten aan riggeren. De Paalingen hadden echter wat vertraging… Uiteindelijk zijn alle ploegen op tijd gevlot en maakten zij zich klaar voor de 500msprint! Ook de hele club sectie was zaterdag van de partij. Waarbij we maar liefst 3 A-finales hadden en de Club8 2de werd! Ik heb me ook gewaagd aan deze wedstrijd en ik bevond me maar liefst driekeer in de boot deze dag. Met Paalangst werd ik uiteindelijk 3de in de A-finale.

Op zondag was het weer lekker druk. De eerstejaars hebben weer erg hun best gedaan op zowel de500m als de 1k. Niet alleen C4-en gingen het water op, ook de damesch van de vlietbokaal waren klaar om te strijden op de 500m. Zo kreeg ik de eer om de 500m met de Booteendjes te roeien en ik moet zeggen ik het erg naar mijn zin had! De Paaljagers waren klaar met hun streak van net níet winnen. Ze gingen er volledig voor en werden 1ste op de 500m! Maar ja dán moet je nog de hele dagwachten tot je eindelijk de 2k mag varen… Goed gegeten, voorbereid, geplast, voorbesproken gingen zij het water weer op. Spanning bij de start, maar die spanning ebte al snel weg. Ze schoten over het water en kwamen zonder twijfel als 1ste over de finish! Gefeliciteerd met jullie taart dames, jullie hebben het verdiend!

Dit weekend is het tijd voor de EDR. Hier zullen Dhr Schaeffer en mej. Pot jullie verwelkomen! Mej. Versloot en ik hebben dan eindelijk een weekendje rust, maar we gaan jullie wel missen.

Succes iedereen in Twente!

Met groene groet,

Uw Competitiecommissaris