Nabeschouwing ANS

By 12 november 2019Evenementen

Waarde leden,

Afgelopen weekend heeft onze eigen ANS plaatsgevonden. De befaamde wedstrijd met beruchte keerboei trok roeiers van heinde en verre naar het mooie Wageningen. Veel C4’en hebben ons mooie kanaal doorkruist tijdens hun eerste nationale optreden.

De zaterdag liet roeiend Nederland zien met wat voor een ruig water wij Argonouten mee te kampen hebben, want met windkracht 5 tegen is zo’n C4 toch best wel heel erg zwaar. Voor de dames Sanne en Vera was deze wind bekend terrein en hebben ze opnieuw een overwinning binnen gesleept in het Dames dubbel 2 veld. Ondanks de wind scheen er wel een lekker zonnetje en kon er volop genoten worden op het terrein, op het water en langs het kanaal.

Wat het weer betreft, spant de tweede dag de kroon; de zon scheen volop en het was praktisch windstil. Dit in combinatie met de heerlijke deuntjes van Dansmaar radio maakte het echt een feestje op de kant voor alle roeiers en toeschouwers. De HerenTopC4 selectie heeft in dit heerlijke weer een gedeelde overwinning binnen gesleept met Gyas in het Heren onervaren C4 veld! Dit belooft erg veel goeds voor het seizoen in 2020!

Al met al was de ANS een ontzettend geslaagd weekend, waar Argo zowel op het water als op de kant goeie zaken gedaan heeft. Ik verwacht u allen volgend jaar weer te zien!

Met groene groet,

Uw competitiecommissaris