Nabeschouwing Argo Najaars Slotwedstrijden

Waarde leden,

Wat een weekend! De Argo Najaars Slotwedstrijden is natuurlijk de leukste compo wedstrijd van het jaar! Dit jaar wat minder druk, maar dat mocht de pret niet bedrukken.Naar deze wedstrijd hebben de roeiers van het ANS traject toegewerkt! Op de stormachtige zaterdag mochten deze roeiers laten zien waar ze voor getraind hebben. De dames startten met drie boten in het Dames onervaren C4 veld en ging damesch 3 ervan door met de winst! Damesch nogmaals gefeliciteerd met jullie eerste taart! In het Heren ervaren C4 veld hadden we ook twee boten die meededen, waaronder de coaches en de Heeren van het ANS traject. De Bokakels mochten ook weer laten zien wat ze konden. Op dit bekende water streden zij om de keerboei. Tijdens de sprint behaalde zij een mooie 5de plek! De laatste ploeg van de zaterdag was onze heeren dubbel 2. De heer Kleemans en De Leeuw hadden hun laatste wedstrijd op het thuisfront. Zij werden derde bij de keerboei! Met de ANS is voor deze heeren de Najaarsbokaal klaar. s’ Avonds barstte het feest los en bereiden sommige ploegen zich voor op de zondag.

Zondag was het weer iets gaan liggen. De brakke koppies stroomden weer binnen en de zondag ging van start. In het Heren Ervaren vier met veld hadden we maar liefst 5 ploegen die startten. Zo streden de Clubheren, ‘Volietankers en Schuitschavuiten voor hun plek in de Najaarsbokaal. Maar een thuiswedstrijd kan niet zonder extra inschrijvingen. Zo legden de clubheren een extra boot op  het water en werd MGC ook weer wakker om weer een wedstrijdje te roeien. Na twee rondes van keerboei tot sprint was er maar een boot de snelste en konden de clubheren hun derde taart in ontvangst nemen. Dat was niet het enige, ook hadden zij hiermee de bokaal gewonnen! Nogmaals gefeliciteerd heeren, coaches en stuurtjes met deze prachtige overwinning!

De dames dubbeltweetjes mochten ook op zondag hun wedstrijd varen! Hier deden natuurlijk mejuffrouw van der Linden en Lommers mee voor hun plek in de Najaarsbokaal, maar deze keer deden mejuffrouw Stada en Hoving ook mee. Deze dames hebben allemaal hard gestreden in de soms barre omstandigheden!

Het was weer een topweekend, wat niet had gekund zonder de ANS commissie en al de medewerkers! Bedankt allemaal!

Met groene groet,

Uw Competitiecommissaris