Nabeschouwing Gyas Hunze & Blasphemy

Waarde leden,

De AI week was al weer even geleden. Die week konden jullie genieten van bestuur van Delden. Ook hebben we twee wedstrijden gehad in die week. Zo begonnen we met de Gyas Hunze, waar de Vlietbokaal-en dubbel4-roeiers hun eerste wedstrijd gevaren hebben. Veel goeie resultaten waren hier gevaren en het was een leuke wedstrijd in het verre Noorden. De damesch van Paaljagers hebben de eerste taart van het voorjaar binnen mogen slepen op deze 2,4k wedstrijd. Helaas was de wedstrijdleiding het onterecht hier niet mee eens, en na discussies van dhr. Schaeffer hebben ze tijdens de nascie hun taart in ontvangst mogen nemen. Lekker gedaan dames!

Een week hierna was de Blasphemy. De wedstrijd alleen voor KNSRB verenigingen en ook de eerste wedstrijd voor onze eerstejaars comporoeiers. Bijna het volledige bestuur van van Delden ging met de eerstejaars mee richting Utrecht. Na bijna niet mogen roeien op de Rijn, hebben de ploegen het goed gedaan. De TopC4en hebben gestreden tot de kwartfinales!

Dit weekend is de HOT en begint voor veel eerstejaars het seizoen echt. Uw MC2 en ik hebben hier erg veel zin in en zien jullie graag zaterdag en zondag strijden op het Tilburgse water. Kom ook gezellig een biertje met ons drinken na afloop! Tot dan!

Met groene groet,

Uw Competitiecommissaris