Nabeschouwing Gyas Meerkamp

By 29 juni 2022Evenementen

Waarde leden,

Een triest bericht: dit is mijn laatste nabeschouwing. Afgelopen weekend reden we voor het laatst naar een wedstrijd, namelijk de Gyas Meerkamp! In het hoge Noorden kwam een einde aan de Bakboord, Vliet, Sprint & Quadrupple bokaal.

En wat voor weekend was het! Naast dat uw MC2 en ik heen en weer gereden zijn naar Wageningen voor ons KNSRB diner heeft ook iedereen op het Hoornsemeer het Argo lied mogen aanhoren. Op zaterdag hebben wij namelijk de Sprint bokaal gewonnen, hulde voor deze Damesch! Op zondag hebben wij ook veel overwinningen mogen vieren. Onze Damesch 15 hebben getaart in de bakboord bokaal poule 5. Daarnaast hebben onze Damesch 5 getaart in poule 1 en ook nog de gehele bakboord bokaal gewonnen! Een prestatie die al jaren niet gedaan is en daardoor extra mooi! Hulde alom dit weekend dus.

Via deze manier wil ik graag alle roeiers, coaches, stuurtjes en andere vrijwilligers bedanken die dit seizoen mogelijk gemaakt hebben. Zonder jullie was het niet gelukt en wat heb ik genoten!

Met groene groet,

Uw Competitiecommissaris

S.C. (Saskia) Aartsen