Nabeschouwing Knorresteijn Memorial Regatta

Afgelopen zaterdag mochten we weer! Dit keer begaven mej. Versloot en ik ons richting Duitsland, maar net niet. In Enschede vond namelijk de Knorresteijn Memorial Regatta plaats: een wedstrijd van bijna 5k, inclusief keerboei. Dit bracht natuurlijk een spektakel met zich mee.

In het begin van de middag was het eerst de beurt aan de Club heeren. Zij mochten als eerste van hun blok starten. Met Twentstudent achter zich knalden ze weg. Bij de keerboei hadden ze al de snelste tijd gevaren en met een vlucht draaiden ze en roeiden nog die laatste kilometers. Met vermoeide koppies lieten zij zich niet kennen en maakten het gat tussen de Club heeren van Euros groter. Eenmaal over de finish hadden ze met een verschil van dik 23 seconde gewonnen. Zo sleepte deze heeren hun tweede taart binnen! Nogmaals proficiat met jullie overwinning dhr. Louwerse, dhr. van Dam, dhr. de Hoog, dhr. Verdegaal en dhr. Sapthu.

Lt_Argo3_KMR_23-20-23In de middag was het tijd voor de Damesch. Na een korte pauze in verband met de regenstorm mochten zij toch nog starten. Zo begonnen de Bokakels ook aan hun 4,8 kilometer. Met hun coach dhr. Vriend als stuur kon het alleen maar goed komen! Ook zij vlogen over het water op
weg naar die keerboei. Ze probeerden de keerboei zo snel mogelijk te passeren en pakten hem vervolgens weer lekker op! Bijna bij de brug aangekomen, zetten zij hun eindsprint in en roeiden nog alles eruit wat ze in zich hadden. De Bokakels behaalden hierdoor een mooie plaats in de middenmoot van Poule 1!

Al met al weer een mooie dag! Op naar de Asopos waar de eerstejaars kunnen laten zien waar ze
voor getraind hebben en de 4+ ploegen mogen zich klaar gaan maken voor de mooiste wedstrijd van het
jaar, de ANS!

Met groene groet,

Uw Competitiecommissaris