Zoals u allen gemerkt heeft, is het de afgelopen dagen erg koud. Gelukkig was zaterdag 10 december het Nederlands Kampioenschap Indoor Roeien, beter bekend als de NKIR, en konden alle wedstrijdroeiers ‘lekker’ binnen sporten. Echt lekker was het niet, het blijft immers een 2K.

Dhr. Veraart en dhr. Burger van EJZ en mej. Huisman van EJLD beten vol zenuwen het spits af. Ze startten als eerstejaars in het gevorderde veld dat helaas net iets te hoog gegrepen was. Daarna was het aan de middengroep heren, lichte heren en mej. Snijders namens MGD. Dhr. van der Wel zette een fantastische tijd neer en werd 4e in het LHSB veld. Een prestatie om trots op te zijn. Richting het eind van de middag was het tijd voor EJLD om te vlammen. Het was een pittige race, maar de dames hielden goed stand. De veroverden een mooie 5e plaats. Tot slot konden de andere heren van EJZ plaatsnemen op hun ergometer. De boarding tegenover hen stond vol coaches en andere Argonauten die hen luid toeschreeuwden. Al snel gingen de heren aan kop en deze positie lieten ze niet meer los. Met een tijd van 06:37,1 zette zij een nieuw Argorecord neer en trokken zij een blik! Nogmaals gefeliciteerd aan dhr. de Lange, dhr. Hardeman, dhr. de Vries, dhr. Wessels en hun coaches dhr. van Dam, dhr. Duijsens, mej. Groen en dhr. Hottentot.

 

De volgende wedstrijd zijn de Winterwedstrijden in Februari. Uw MC1 en ik kijken vol verwachting uit naar de ontwikkeling van onze roeiers door de winter heen.

 

In de verwachting u allen te zien aan de Schie in februari.

 

Groene groet,

 

Uw wedcom