Nabeschouwing PEIL & PEIK

Waarde leden,

Dit weekend waren we op bezoek in het verre Delft voor de PEIL & PEIK. Dit avontuur begon op donderdag al, toen er gebeld werd dat we op Laga stonden. Na dit weekend de chaos met het vlotten te zien op Proteus was het rustige vlotten op Laga zeker geen straf. Lees de hele nabeschouwing snel verder!

De PEIL is 4,5 kilometer en de PEIK is 450 meter, beide unieke afstanden in onze bokalen en dus leuk om te zien hoe roeiers reageren op zo’n verandering. Ik denk dat ik spreek voor veel ploegen als ik zeg dat het verrassend goed ging! Omdat het verder roeien is van Laga naar Proteus en het oproeien ook 4,5 kilometer is hebben alle ploegen toch minimaal 13 kilometer afgelegd dit weekend. Maar ook op de langere wedstrijden heeft Argo heel lekker gepresteerd! We hebben de prachtige taarten mee naar huis genomen van onze Club 2 en Damesch 15!

Mijn petje af richting onze roeiers die dit weekend zich goed hebben ingezet in de boot, maar ook op de kant! Met de huidige bokaalstanden kan ik met enige zekerheid zeggen: Argo wint de bakboordbokaal!

Met groene groet,

Uw Competitiecommissaris

Foto’s: PromoCie