Nabeschouwing Traianus Regatta

lt_traianus_regatta

Waarde leden,

Dit weekend was de Traianus Regatta bij de buren in Nijmegen. Daar waar het water toch wel het meeste op de Rijn kan lijken. In Nijmegen verwelkomden wij zowel eerstejaars als meerderejaars. O pzaterdag roeiden de damesch van de Stuurboordbokaal en de heeren van de Vlietbokaal. Na een 2kstrijd over de Spiegelwaal, hadden we zowaar 3 A-finales. De damesch van de Pikante palen werden 3de in deze finale en Sparkelend werd 2de in hun A-finale. Ook de Club4 mocht de A-finale varen. Zij werden 1ste op de 2k time trial, maar helaas was er een boot sneller in de finale. Een 2de plek, maar die smaakt naar taart en dat moeten ze de volgende wedstrijd dan laten zien!

Zondag was het de beurt aan de omgekeerde geslachten. De heeren van de Stuurboordbokaal stapten in de ochtend ook de C4en in. Na de 2k hadden ook zij een A-finale te roeien! Trekschuit maakte zich klaar voor deze finale. De start ging goed, maar net hierna hadden zij helaas een snoekje en lagen zij stil, volgende keer gaat dit vast beter heeren! In deze A-finale zat ook een van onze CC’ers die een andere vereniging naar de overwinning wilde schreeuwde, helaas was het net niet genoeg en had ook dhr. Fierkens geen taart mogen ontvangen. Na even wachten in het zonnetje, was het de beurt aan de damesch van de Vlietbokaal om hun finales te roeien. De Paaljagersmochten ook weer strijden in de A-finale. Zij moesten helaas tegen een oud EJD 4tje.

Geen taart meegenomen dit weekend, maar we hebben wel genoten van de ploegen die mochten roeien. Het weer viel ook alles mee en de verbranden koppies waren te zien. We hebben nu even een paar weekenden rust en ik zie jullie graag weer op de volgende wedstrijden (ver)schijnen!

Met groene groet,

Uw Competitiecommissaris