Nabeschouwing Traianus Regatta

By 5 mei 2022Evenementen

Waarde leden,

Vorig weekend zijn wij afgerezen naar Phocas! De Traianus Regatta vond plaats bij hun nieuwe gebouw op de spiegelwaal. Zij zitten helaas nog niet in dit gebouw, maar dit mocht de pret niet drukken. Door de hevige wind voelden wij ons namelijk meteen thuis en flaneerden onze Argonauten op de Waal.

Want gepresteerd hebben we! Ook al was er twee uur uitloop, toch stond er een mooie delegatie Argonauten op de kant om Wasboord te zien taarten! De mannen hadden een prachtige 2k tijd afgelegd, maar maakte het toch nog spannend voor ons door te laten zien dat op de korte afstanden nog getraind mag worden. Toch hebben de Heeren een prachtige taart binnengesleept.

Op het einde van de dag werd de race gevaren waar we allemaal (2 uur meer dan gedacht) op gewacht hadden: de A finale van de Damesch TopC4. De afgelopen drie jaar is het onze Damesch TopC4’en vaak overkomen tweede te worden, waardoor geruchten over een vloek de ronde deden. Op de kant was het moeilijk te zien tijdens de race wie er nou gewonnen had. Tot Time Team het verlossende woord bracht: ze hadden gewonnen! De vloek is doorbroken, de heerlijke taart binnengesleept. Tot volgend jaar Traianus Regatta!

Met groene groet,

Uw Competitiecommissaris

Foto’s: PromoCie