Voorbeschouwing Argo Najaars Slotwedstrijden

By 5 november 2021Evenementen

Waarde leden,

Dit weekend is dan eindelijk het moment waarnaar heel de W.S.R. reikhalzend naar heeft uitgekeken: de Argo Najaars Slotwedstrijden zullen weer verroeid worden! De ANS is traditioneel de wedstrijd waarmee de Najaarsbokaal afgesloten wordt, maar is onder roeiend Nederland natuurlijk ook bekend om de befaamde keerboei. Lees hier de voorbeschouwing, geschreven door uw competitie commissaris!

Het is bijna zo ver: de kers op de taart die de Najaarsbokaal heet. Namelijk onze eigen Argo Najaars Slotwedstrijden! Dit weekend barst het geweld los op onze vereniging: niet alleen op het feest natuurlijk, maar ook op het water. Argo legt namelijk een indrukwekkende 16 boten op het water. Niet alleen leden die de Najaarsbokaal starten, maar ook ontzettende veel leden hebben zich los ingeschreven om de keerboei te trotseren.

Ik heb hoge verwachtingen voor onze straaljagers, die al 2 taarten hebben binnengesleept. Het zou zomaar kunnen dat zij de bokaal winnen aankomend weekend! Maar ook alle andere Argo boten heb ik het volste vertrouwen in, op onze vertrouwde water zijn wij menig mooi water vereniging immers de baas.

Ik heb er ontzettend veel zin in en ik verwacht jullie allemaal te zien! Al is dat feestend op de dansvloer, hard aan het werk als medewerker of met een super snelle bocht om die keerboei heen.

Argo wint de Najaarsbokaal!

Met groene groet,

Uw competitie commissaris