Voorbeschouwing Thêta Herfstregatta

By 27 september 2019Evenementen

Dit weekend zal de allereerste competitie wedstrijd zijn in de vorm van de Thêta Herfstregatta! Deze wedstrijd is tevens de allereerste wedstrijd van de najaarsbokaal. Een bokaal waar een verscheidenheid aan soorten ploegen mee doen en die afsluit met onze eigen mooie ANS!
In Eindhoven zullen dit weekend 7 ploegen aan de start verschijnen. Op zaterdag starten zij ’s ochtends de 1000 meter, gevolgd door een 250 meter en in de middag verroeien zij de 2100 meter. Na een nachtje goed herstellen zullen zij de allerlaatste afstand van 4200 meter verroeien op de zondag!
Argo neemt dit weekend een divers palet aan roeiers mee! Sifre en Djan, vorig jaar roeiend in de club4*, hebben dit jaar voor een kleinere boot gekozen en gaan in de 2x roeien. 2 dames 4+’jes zullen hun eerste wedstrijd in een gladde boot ervaren, terwijl er ook nog een dames 4+ is waar een goeie mix van nieuw en ervaren roeiers in zit. Ook neemt Argo een Dames 4* mee, zij zullen moeten strijden tegen 3 ploegen van Proteus dit weekend.
Met deze armada van boten verwacht ik mooi roeispektakel te zien bij onze zuiderburen in Eindhoven.

Met groene groet,
Uw competitiecommissaris